Persondatapolitik

Frisør Tibi er ansvarlig for de personlige oplysninger, du vidergiver, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Som følge af din aftale med Frisør Tibi accepterer du denne privatlivspolitik.

Som kunde beder vi om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid. Det er fornavn, efternavn og telefonnummer. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os.

Alle vores data opbevares i et fysisk kartotek, som holdes fortroligt og aflåst, i henhold til datatilsynets foreskrifter og regler.

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Frisør Tibi består.

Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger. Under vores løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig.

Dine personoplysninger vil efter gældende regler blive opbevaret aflåst i salonen. Ved ophør som kunde i salonen vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 2 år. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

Du har som kunde hos os ret til at få indsigt i alle personoplysninger vedrørende dig selv og i givet fald få adgang til personoplysningerne. Du er ligeledes berettiget til at få personoplysninger om dig selv rettet eller slettet.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Frisør Tibi, skal du rette henvendelse til os enten på vores adresse eller via telefon:

Frisør Tibi
Gl. Klausdalsbrovej 467
2730 Herlev
CVR: 32342531

Telefon: 70 70 71 90

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger kan dette ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Opdateret maj 2018